Zapekaná treska
Tento recept je na štýl "co dum dal", ale myslím, že sa vydaril :-)
Potrebujeme:
mrazenú tresku
nízkotučnú majonézu
horčicu
maslo
nízkotučný tvrdý syr
sušený cesnak
sušený tymián
soľ
čierne korenie
Postup:
Malý pekáč jemne vymastíme maslom a poukladáme doň rozmrazené posolené a okorenené filety. V malej miske zmiešame PL majonézy, horčice a sušený cesnak. Množstvo prispôsobíme podľa toho, koľko máme rýb. Filety potrieme touto zmesou, poukladáme na ne zopár tenučkých plátkov masla a posypeme strúhaným tvrdým syrom. Nakoniec ešte posypeme sušeným tymiánom. Pečieme v rúre vyhriatej na 220°C asi 20 minút.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára