piatok 28. februára 2014

Cuketový tuniakový šalát


Potrebujeme:

1 väčšiu cuketu
konzervu tuniaka vo vlastnej šťave
olivový olej
soľ
provensálske bylinky
cibuľu
paradajky
lístky čerstvej bazalky

Postup:

Cuketu ošúpeme a nakrájame na väčšie kocky. Na teflonovej panvici rozohrejeme trochu olivového oleja. Pridáme cuketu, ktorú osolíme a posypeme provensálskymi bylinkami. Premiešame, prikryjeme pokrievkou a na miernom ohni dusíme 5 minút. Keď je cuketa akurát mäkká odstavíme ju z ohňa a naberieme na tanier. Pridáme konzervu tuniaka, nakrájané paradajky, cibuľu a ozdobíme lístkami bazalky. Môžme ešte poliať panenským olivovým olejom. Hotovo.  

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára