...inšpirácia ako si rýchlo a jednoducho uvariť zdravé fitness jedlá
Stránky
▼
piatok 28. februára 2014
Arašidové soté
Potrebujeme:
balenie kuracích pŕs arašidové maslo - najlepšie s kúskami arašidov sójovú omáčku čierne korenie grilovacie korenie sušený cesnak čili korenie olivový olej mrazenú čínsku zeleninú zmes soľ sezam sladkú čili omáčku
Postup:
Zeleninu dáme udusiť do hrnca s osolenou vodou. Kuracie prsia si nakrájame na rezančeky. Na panvicu dáme trochu oleja, pridáme kuracie prsia a rovno ich začneme ochucovať: jemne poprášime čiernym a grilovacím korením, sušeným cesnakom a trochou čili. Opekáme kým sa nám mäso zatiahne 10-15 minút. Pred koncom pridáme 2 PL arašidového masla a 2 PL sójovej omáčky a dobre premiešame, aby sa obalili všetky kúsky. Ešte chvíľu opekáme do chrumkava. Podávame posypané sezamom s čínskou zeleninou a sladkou čili omáčkou.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára